Innsamling av fotballutstyr!
17/04/15
- Hanne Jaerson

Vestfold Fotballkrets ønsker FOTBALL FOR ALLE! – men alle har ikke råd til fotballutstyr.
Vi i Turn tar utfordingen og samler inn brukt fotballutstyr til de som ikke har!
Vestfold Fotballkrets har inngått et samarbeid med Røde Kors og innsamlet utstyr kan leveres: TORSDAG 23. APRIL kl. 16 – 18 på Gamle Mesterfjellet Ungdomsskole.

De som jobber med flyktninger forteller at fotball er en viktig aktivitet for mange, både barn, unge og voksne. Både fordi det er en populær aktivitet som mange har et forhold til fra før og fordi det er en aktivitet som finnes overalt og det er lett å bli med på.

Mange opplever ikke bare glede og mestring, men også fellesskap, deltakelse og verdighet gjennom å spille fotball sammen med andre. MEN, de forteller også at veldig mange mangler utstyr, det gjelder fotballsko, leggskinn og treningstøy.
Kretsen har ikke noe lager for brukt utstyr, derfor har kretsen sendt utfordringen til klubbene i Vestfold.

Det er sikkert mange som har et par fotballsko for mye eller noen leggskinn som ikke brukes lenger. Kanskje til og med noe pent brukt treningstøy som kan gis bort til de som ikke har. Fotballkretsen har laget en avtale med Larvik Røde Kors om at de kan ta imot brukt fotballutstyr, sortere det og så la de som trenger det komme å se gjennom og hente.
Omsorgsgruppa i Røde Kors er klare til å ta imot brukte fotballsko, leggskinn og treningstøy til barn, ungdom og voksne
Så husk: TORSDAG 23. APRIL kl. 16 – 18 på Gamle Mesterfjellet Ungdomsskole
Dersom det er noen som har noe å gi bort, men ikke kan klare å levere 23. april, ta kontakt med Røde Kors for å avtale et annet tidspunkt.
Monica, Larvik Røde Kors Mobil: 45269245


INNETRENING FOR 2009 LAGET!
14.10.14
- Thor Tollevik

Innetrening for 2009-laget starter torsdag 23/10 på Sky Skole fra kl. 18.15-19.00
Det er samme tid som vi har hatt i ballbingen på Turn nå i høst.

Kontaktperson/mobil.:
Thor Tollevik
Telefon: 909 96 377Nye regler i barnefotballen
11/03/14
- EA - Foto: ØP

Det innføres nå blandt annet treer- og nier-fotball. Dette vil muliggjøre en bedre utvikling av teknikk blandt unge spillere.
Umiddelbart kan treer-fotball høres noe pussig ut, men det er her snakk om aldersgruppen 5-6 år, som skal spille uten keeper.
Nier-fotball skal gi en mer gradvis overgang fra femmer-fotball til spill på stor bane med elleve spillere.Avdelingsoppsett 2014 for A-laget
27/11/13
- VFK

Her er avdelingsoppsette for A-laget 2014